11-10-2024  Kære alle
Lad os først starte med en trommehvirvel🥁🥁🥁
Vi kan med glæde meddele at vi nu har købt ejendommen og har overtaget nøglerne så vi for alvor kan komme i gang med den sjove del af projektet.
Der står håndværkere klar i kulissen og så snart vi har fået udarbejdet en opdateret indretningstegning, går vi i gang med at gøre ejendommen klar til vores nye købmandsbutik.
Som I ved bliver renoveringen af ejendommen foretaget af en kombination af professionelle håndværkere og os borgere i Vester Aaby og omegn, som har lyst til og mod på at give en hånd med – f.eks. i forhold til noget rengøring, maling, opsætning af inventar eller andre relevante småopgaver. Vi vil meget gerne have en opdateret og aktuel liste over alle jer som har tid og lyst til at være med – med hvad I nu kan byde ind med.
Skriv/ring derfor hurtigst muligt til Bjarne på 40 54 50 90 (hvis ikke du allerede har snakket med ham) og tilkendegiv hvad du🫵 har lyst til at bidrage med.
I vil allerede nu kunne opleve aktivitet i og omkring bygningen på forskellige tider af døgnet, da håndværkere m.fl. kommer forbi for at skabe sig et overblik og gøre klar til at komme i gang.
Vi er kommet langt i indsamlingen af penge i forhold til de tilkendegivelser, der er kommet fra borgere i byen. Vi er dog ikke helt i mål endnu. Nogle enkelte mangler indbetaling og som tidligere skrevet er der også en del som, af den ene eller den anden grund, ikke har fået lavet hvidvask-erklæringen.
Det er selvfølgelig vigtigt at komme helt i mål med denne del, så vi rent faktisk kan disponere over den kapital der er indbetalt og budgetteret med.💰
For jer som har valgt at sponsorere et beløb, er der en faktura på vej, forventeligt inden for de næste 2 uger. For jer som har tilkendegivet køb af anparter og/eller donation og enten ikke har indbetalt eller udfyldt en hvidvask-erklæring – I må meget gerne få rykket på det hurtigst muligt.
Hvis du ikke oplever at have fået en henvendelse vedrørende indbetaling eller hvidvask, eller oplever du udfordringer i forbindelse hermed, må du meget gerne sende en mail til: vesteraabykobmand@gmail.com. Så hjælper vi med at få styr på det.
Hvornår åbner vores nye købmand så? Vi arbejder på højtryk for at få åbnet købmanden inden jul, som oprindeligt planlagt, men henset til at vi først har fået adgang til ejendommen nu, kan det ikke udelukkes, at åbningen må skydes til januar 2025.
En ting er dog sikkert:
Vi får en købmand til byen lige om lidt!
Tillykke Vester Aaby og omegn 🎉
God weekend
Bestyrelse