18.07.2024
Kære alle,
Siden borgermødet, har man klart kunne mærke en samhørighed i byen og i området omkring Vester Aaby, hvor bybørn fra nær og fjern har været med til at støtte op om at få udfyldt blanketter for de 2 mio, som der skal til for at få vores fælles projekt “Købmandsbutikken” op og stå.
Det luner at se, at I vil det her, og vi bliver bekræftet i, at det arbejde som er ydet indtil nu, ikke har været forgæves. Tusind tak for hjælpen!
Nu er vi i gang med næste skridt, som er kommet noget snublende fra start. Kommunikationen kunne helt klart have været mere tydelig, ligesom det af advokatens brev ikke tydeligt fremgår, hvor meget hver enkelt har tilkendegivet at indbetale (i fald man skulle have glemt, hvor meget man samlet har tilkendegivet i støtte). Samtidigt er vi ”ramt” af ferie, også hos advokaten.

For at kompensere for det, åbner vi nu op for at du, som er i tvivl om det samlede beløb som du har tilkendegivet at indbetale, kan sende en forespørgsel til vores mailadresse: vesteraabykobmand@gmail.com

I den mail du skriver vil vi bede dig om at oplyse:
Navn (bor I flere på adressen som har tegnet, så alle navne)
Adresse (alle adresser hvis du har flere)
Telefonnummer
Evt. e-mailadresse (hvis du har flere e-mailadresser og er i tvivl om hvilken du har brugt på tilkendegivelsen)

Du vil hurtigst muligt herefter få svar på, hvor mange anparter du/I har tilkendegivet at tegne til en pris af kr. 2.500 og/eller hvor stort beløb du har valgt at donere. For god ordens skyld skal vi nævne at hvis du har ønsket at sponsorere, vil du få en faktura herpå, når vi har fået etableret et bogføringssystem. Er vi i tvivl om noget, vil vi tage kontakt til dig enten på mail eller telefon.

Skulle du ikke have fået en mail fra vores advokat endnu, må du også meget gerne giv os et praj om dette via ovenstående mail.

Vi er også ferieramt eller på arbejde, men vi forsøger at kikke mails igennem en gang om dagen og besvare eventuelle forespørgsler. Vi håber på den måde at komme i hus med indbetalingerne, så vi efter sommerferien kan nævne en mulig dato for en stiftende generalforsamling.

Når du har læst denne besked, så del gerne med naboen

Selvom der nok er feriestemning, så kører vi stadig på 😊

Rigtig god sommer

De bedste hilsner
Styregruppen